Overig

123 Ontstopper heeft jarenlange ervaring op het gebied van alle soorten riool & afvoerwerkzaamheden. Heeft u bijvoorbeeld verstopping in uw wc, douche, keuken, gootsteen, hemelwaterafvoer, riolering of wilt u een riolering aanleggen?
Wacht niet te lang en bel 050 - 211 1981. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor uw rioolproblemen en of verstoppingen.
http://www.123ontstopper.com/
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 23.03.2017) Link details Meld gebroken link
Op de website vindt u alles over het arbeidsrecht en ontslag. Juristen met jarenlange ervaring.
https://arbeidsrecht.legal
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 09.04.2017) Link details Meld gebroken link
Bizon Events is een no-nonsense organisatiebureau voor bedrijfsuitjes en personeelsuitjes.
BeachEvents en BeachGames zijn de leukste bedrijfsuitjes op het strand van Noordwijk. Samen met uw team ondergaat u diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve beachactiviteiten en strandactiviteiten. In competitie verband strijdt u samen met uw team tegen andere teams. Competitie en fun verzekerd!
http://www.bizon-events.nl/personeelsuitjes-beach-programma/beach-events/bedrijfsuitje-noordwijk-bea
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 30.04.2012) Link details Meld gebroken link
Welkom bij HorecaMenuborden.nl.
Wij leveren voor restaurants, hotels het grootste assortiment restaurant Menukaarten, menuvitrines, Krijtborden in hoge kwaliteit, muur krijtborden, tafel krijtborden, krijtstiften in vele kleuren, wijndisplays en glasreiniger. Ook voor tuincentra, bloemisten etc.
http://www.horecamenuborden.nl
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 04.08.2011) Link details Meld gebroken link
JC-Tec is uw betrouwbare partner als het gaat om machine onderhoud, service, advies en reparatie.
http://www.jc-tec.eu
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 03.10.2016) Link details Meld gebroken link
Gestart in 2003 als eenmansbedrijf met 800 meter Polypal palletstelling en met verkoop begonnen vanuit een hal 300 m2 in Lelystad en 200 m2 in Espel, speerpunt agrarische sector. Inmiddels zijn we gevestigd in Espel, bij Emmeloord, met 9000 m2 voorraad, showroom en werkplaats. Wij leveren magazijninrichting door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven in grote steden als Almere, Zwolle, Lelystad, Heerenveen, Apeldoorn en Amsterdam.
http://maison-all.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 06.04.2017) Link details Meld gebroken link
Heijka Kantoormeubelen is gespecialiseerd in ergonomische kantoormeubelen. Wij zijn sinds 2011 actief in de kantoorinrichting branche en hebben onszelf ten doel gesteld om kantoren en werkplekken ergonomisch in te richten. Wij doen dit zonder in te leveren op design. Onze meubelen zijn altijd specifiek toegerust op de behoeftes binnen uw kantooromgeving. Heijka Kantoormeubelen adviseert vanuit deze visie over alles dat met kantoorinrichting en kantoormeubilair te maken heeft.
https://www.heijka.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 08.02.2017) Link details Meld gebroken link
Nooijens Verhuur is een party verhuur bedrijf uit Tilburg. Wij verhuren alles voor uw feest of evenement. Denk hierbij aan het verhuren van statafels, stoelen, podia, tenten, decoratie, bar, koeling en nog veel meer. Kijk eens op onze website voor meer informatie, foto's en prijzen: www.nooijensverhuur.nl. Tot ziens bij Nooijens Verhuur Tilburg.
http://www.nooijensverhuur.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 26.03.2013) Link details Meld gebroken link
Persberichten plaatsen doe je gewoon zelf, met onze gratis service staat je persbericht snel en eenvoudig online.
http://www.persbericht-plaatsen.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 21.03.2012) Link details Meld gebroken link
Reurslag Beveiligings Techniek is opgestart in 1986, na eerst een gedegen praktijk ervaring te hebben opgedaan van 12 jaar bij een collega bedrijf, elders in het land.
Het bedrijf is gevestigd in Krommenie goed centraal gelegen voor voor de Zaanstreek en omliggende gemeenten.
http://www.reurslag.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 25.04.2017) Link details Meld gebroken link
De Riool Ontstoppings Brigade is een Amsterdams loodgietersbedrijf gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Wij richten ons op het vakkundig en schoon ontstoppen van afvoeren bij zowel particulieren als bedrijven. Zonder grote kantoren ,telefonistes maar MET de modernste gereedschappen, en de kennis en kunde om met de juiste techniek snel en proper een rioolprobleem te kunnen verhelpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u dus ook buiten reguliere tijden helpen.
http://rioolontstoppingsbrigade.nl/
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 03.07.2017) Link details Meld gebroken link
Stoffeerderij Jack Freij in Nederweert is niet zomaar een stoffeerderij, het is een vakbekwaam bedrijf dat al tientallen jaren actief bezig is in het meubelstofferen. Elk meubel is uniek en dat maakt het verschil, of het nou maatwerk is of een oude fauteuil, wij stofferen het!
http://www.jackfreij.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 14.04.2014) Link details Meld gebroken link
Bij S&K Swieringa Kunststof bent u aan het juiste adres voor al uw inkoop en reiniging van kunststofpallets. Naast het reinigen, verkopen we nieuwe kunststof pallets, zowel export pallets als long term pallets (heavy duty), hyboxen, palletboxen, big boxen, containerbakken en stapelbakken die gecertificeerd zijn voor export doeleinden naar andere continenten.
http://www.swieringakunststof.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 13.04.2017) Link details Meld gebroken link
De beste Engelse tolken boekt u zonder commissie bij Tolkonline.com.

Ervaren en gediplomeerde congrestolk Coenraad Heijdemann zoekt voor uw evenement of vergadering de best gekwalificeerde simultaantolken of consecutieftolken uit. In samenspraak wordt gekozen om wel of niet met apparatuur of cabines te werken.

U betaalt géén onnodige overheads in de vorm van commissie of secretariaatskosten, maar alleen de kale kosten en honorariums.
http://www.tolkonline.com
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 23.02.2011) Link details Meld gebroken link
Een ontslagvergoeding wordt ook wel beëindigingsvergoeding of gouden handdruk genoemd. Per 1 juli 2015 spreken we in dat verband over de transitievergoeding. De regels voor de ontslagvergoeding zijn per 1 juli 2015 geheel anders geworden. Laat u goed informeren. Meer informatie op onze website.
https://www.transitievergoeding.legal
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 18.08.2014) Link details Meld gebroken link
Turksma & Partners is ruim 30 jaar actief voor meer dan 55 klanten. In de retail, zakelijke dienstverlening, industrie, detailhandel en voor de overheid. Van kleine tot grotere organisaties.

http://www.turksma.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 06.03.2017) Link details Meld gebroken link
Twiper
http://www.twiper.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 31.01.2012) Link details Meld gebroken link
Van Berkum Klimaat en Duurzaam is een open minded bedrijf dat staat voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid. Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling en toepassing van techniek is altijd de gebruiker ervan. Zo maken we de vertaalslag van techniek naar toegepaste techniek. Het resultaat: toekomstbestendige totaaloplossingen die passen bij uw budget en planning.
http://www.van-berkum.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 22.06.2017) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 18
Aantal categorieën: 0