Cursussen

Het handelen op dag basis wordt daytraden genoemd. Het daytraden met crypto wordt vaak geromantiseerd, vanachter je computer duizenden euro’s verdienen. In werkelijkheid is niet zo simpel. Tegenwoordig vecht de crypto handelaar tegen complexe en geavanceerde algoritmes die vele malen sneller reageren dan de mens ooit zou kunnen. In onze cursus leer je alles over day trading met cryptocurrency.
https://daytrading.capital
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 24.11.2017) Link details Meld gebroken link
De Nieuwe Pelgrim organiseert inspiratiedagen, betekenisvolle bedrijfsuitjes en speciale meerdaagse inspiratieprogramma’s voor organisaties.
http://www.denieuwepelgrim.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 23.11.2011) Link details Meld gebroken link
Dutch 4 Beginners is a Dutch language school in the United Kingdom that provides Dutch lessons online via Skype and face-to-face Dutch lessons in Nottingham
https://www.dutch4beginners.com
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 12.06.2020) Link details Meld gebroken link
International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Financiële, HRM en ICT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.
http://www.imf-online.com
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 18.01.2011) Link details Meld gebroken link
Nieuwe media en marketing specialist Menno Beker geeft lezingen en workshops en is een vooraanstaand spreker. Met een uigebreide en leuke cursus voor bedrijven die alle huidige sociale media behandeld is iedereen up to date.
http://www.mennobeker.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 01.02.2011) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 5
Aantal categorieën: 0