Nieuwe links

Wij zijn Kees en Kunna Renkema.
Sinds 2004 maken wij houten kaarten en staan we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het begin was het nog wat hobbymatig maar na een paar jaar meer professioneel. Als basis voor de houten kaarten gebruiken we hoofdzakelijk 1 mm dik berkentriplex. Deze krijgen we geleverd in platen van 1,5 x 1,5 m. Om een goed printresultaat te krijgen worden deze voorbewerkt en in kleinere platen gesneden. Daarna printen we het ontwerp op de houten platen.
http://www.houtenkaart.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 21.02.2017) Link details Meld gebroken link
Verbeek Reclame is er trots op u een totaalpakket te kunnen bieden. Waar u normaal gesproken van diverse bedrijven afhankelijk bent voor wat betreft de levering van uw drukwerk, het ontwerp en onderhoud van uw huisstijl, het beletteren van uw bedrijfswagen(s), het leveren en borduren van uw bedrijfskleding etc, heeft u bij Verbeek Reclame alles onder één dak! Dit bespaart u niet alleen veel kosten, maar ook veel moeite. U heeft slechts één aanspreekpunt
https://www.verbeekreclame.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 20.02.2017) Link details Meld gebroken link
Uw-zorgspecialist is het hulpmiddelen platform van Nederland.
Wij hebben meer dan 1000 hulpmiddelen met een laagste prijsgarantie.
http://www.uw-zorgspecialist.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 17.02.2017) Link details Meld gebroken link
Onze uitvaartvereniging bestaat inmiddels zo’n 80 jaar. Al die tijd hebben wij mensen ondersteund in moeilijke tijden. Onze vrijwilligers weten inmiddels als geen ander wat er komt kijken bij een begrafenis en kunnen de nabestaande hierbij bij staan. We werken daarbij samen met gecertificeerde uitvaartverzorging.
http://www.eertuwedooden.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 17.02.2017) Link details Meld gebroken link
Bij Biemans Stucadoorsbedrijf BV heeft u de zekerheid dat al uw stucwerkzaamheden perfect uitgevoerd zullen worden door zeer gespecialiseerde vakmensen.
http://www.destucadoors.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 15.02.2017) Link details Meld gebroken link
Graag bewijzen wij van Knappe Koppies dat schoolfotografie ook leuk en hip kan zijn. En gemakkelijk. En efficiënt. Voor scholen van nu.

In een tijd waarin scholen steeds meer taken krijgen vinden wij het fijn de schoolfotografie compleet uit handen te kun nemen. Natuurlijk zorgt onze schoolfotograaf ervoor dat alles vlot verloopt en goed georganiseerd is. Dat is voor ons logisch.

http://www.knappekoppies.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 15.02.2017) Link details Meld gebroken link
Met meer dan 35 jaar ervaring, bouwt bouwbedrijf van der Woude in het hout- en skeletbouw systeem zeer energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen in heel Noord Nederland en ook daarbuiten en op de waddeneilanden.
http://www.bouwbedrijfvdwoude.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 14.02.2017) Link details Meld gebroken link
Communits ontwerpt en realiseert mobiele eventcontainers, glazen eventcontainers, popup shops, mobiele showrooms en buitenstands.
http://www.communits.eu/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 11.02.2017) Link details Meld gebroken link
Loodgietersbedrijf Deyle is opgericht in 1967 en sindsdien zijn wij altijd actief geweest met loodgieters en installatiewerkzaamheden. Naast deze werkzaamheden hebben wij een showroom met maar liefst 75 houtketels, houtkachels op CV, pelletkachel, moderne gashaarden en nog veel meer.

De laatste jaren zijn we ons meer gaan richten op het ontwikkelen en opbouwen van duurzame energiesystemen op hout en Zonne-energie.
http://www.deyle.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 09.02.2017) Link details Meld gebroken link
Als u een huis heeft gekocht dan hoopt u natuurlijk dat alles in orde is en dat u na de overdracht niet voor verrassingen komt te staan. Helaas is dat niet altijd het geval en komen er soms verborgen gebreken aan het licht die dermate ernstig zijn dat u het huis niet normaal kunt bewonen, bijvoorbeeld omdat het dak lekt of omdat de gasinstallatie beschadigd en onveilig blijkt te zijn.
https://verborgen-gebreken.legal/verjaringstermijn-klachtplicht/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 09.02.2017) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 10