Woningen

Hetebrij Bouw B.V. richt zich op particuliere nieuwbouw, verbouw en renovaties. Van ontwerp tot uitvoering en van verbouw tot onderhoud. We werken met hoogwaardige materialen en werken volgens de laatste normen en voorschriften. Onze kracht is een goede werkvoorbereiding, flexibiliteit en een luisterend oor voor de klant. Vooraf goed nadenken, dan pas doen. Wij staan bekend als zorgvuldig, betrouwbaar en persoonlijk.
http://www.hetebrijbouw.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 04.05.2017) Link details Meld gebroken link
Overview of apartments in Amsterdam and all the cities in Holland.
https://www.regionapartments.com/nijmegen/
(Kliks: 3; Link is toegevoegd: 17.01.2012) Link details Meld gebroken link
Over ons gezegd: Randall Bouw is een all round bouwbedrijf voor nieuw-, ver-, complete afbouw, renovatie en onderhoud.
Elke bouwproject, of het nu gaat om een kleine verbouwing of de bouw van een compleet huis, heeft iets unieks en iets persoonlijks. Daarom maken wij graag kennis met u om te leren wat u belangrijk vindt en wat uw eisen en wensen zijn. Samen met u realiseren wij het project dat past bij uw manier van leven. Randall Bouw adviseert en begeleidt u tijdens het gehele bouwtraject.
http://www.randallbouw.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 29.09.2016) Link details Meld gebroken link
Met meer dan 35 jaar ervaring, bouwt bouwbedrijf van der Woude in het hout- en skeletbouw systeem zeer energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen in heel Noord Nederland en ook daarbuiten en op de waddeneilanden.
http://www.bouwbedrijfvdwoude.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 14.02.2017) Link details Meld gebroken link
Timmerwerkzaamheden door heel Brabant
Timmerbedrijf Tim Jacobs is gevestigd in Sint-Oedenrode, maar voert werkzaamheden uit door heel Brabant! De afgelopen jaren heb ik mooie projecten gerealiseerd in o.a Best, Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Nijmegen, Oss, Schijndel, Son, Tilburg, Uden, Veghel
http://www.bouwservice-jacobs.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 03.04.2017) Link details Meld gebroken link

Schildersbedrijf en klussenbedrijf

Schildersbedrijf Dudok biedt u een totaalpakket op het gebied van onderhoud en renovatie aan woning en bedrijfspand.
Met de verbeterende verfkwaliteit en materiaal kunnen wij u van dienst zijn op gebied van nieuwbouwschilderwerken, onderhouds- schilderwerken, wandafwerking en glasservice.
Hiernaast beschikken wij over een eigen steiger en professionele materialen. Hierdoor heeft u geen extra kosten en is alles voor u geregeld bij schilders bedrijf Dudok.
http://www.schildersbedrijf-dudok.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 10.05.2017) Link details Meld gebroken link
Fontein Ontruimingen is hét adres voor woningontruimingen in de Randstad. Wij ontzorgen zakelijke en particuliere klanten met een aanbod op maat. Waar u ook tegenaan loopt, wij hebben altijd een passende oplossing. Onze dienstverlening bestaat o.a uit het leegruimen en bezemschoon opleveren van woningen, boedelruiming bij verzameling, reiniging bij vervuiling, seniorenverhuizing in combinatie met ontruiming van het oude huis.
https://www.fontein-ontruimingen.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 14.04.2017) Link details Meld gebroken link
Wij zijn een uiterst klantgericht verhuisbedrijf met al bijna 100 jaar aan ervaring waarin wij altijd zijn blijven innoveren. Wij bieden u met veel plezier persoonlijk advies over uw situatie. hieronder een aantal diensten op een rijtje die het vaakst worden aangevraagd binnen onze verhuisservice:

Verhuizing in binnen- en buitenland
Inhuren speciale lift voor verhuizing
Levering van internationale pakketten
Transporteren van speciale voorwerpen en instrumenten
http://www.hillebrandverhuizingen.com/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 30.03.2017) Link details Meld gebroken link
Op onze website vind u een overzicht van houtbouw. Van mantelzorgwoningen, houten woningen, paardenstallen, tuinhuisjes en meer.
http://www.houtbouwsite.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 22.09.2013) Link details Meld gebroken link
Op onze website vind je informatie over het bouwen van een prefab woning met houtskeletbouw.
http://www.prefabwoningonline.be
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 19.08.2013) Link details Meld gebroken link
Wij zoeken voor u, 7 dagen per week. Wij reageren voor u en dragen u voor bij verhuurder. Zeer transparant en korte lijnen; u heeft rechtstreeks contact met verhuurder. Kamers, appartementen en woonhuizen in 65 steden, van 300 tot 1500 euro per maand.
https://www.vrijeverhuur.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 01.06.2011) Link details Meld gebroken link
Vastgoed te koop en te huur op immoproxio.be, dé portaalsite voor de professionele vastgoedmakelaar.
http://www.immoproxio.be
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 26.01.2011) Link details Meld gebroken link
Bent u voor de aan- of verkoop van een woning of appartement op zoek naar een makelaar in Rotterdam die werkt op basis van No Cure No Pay en ook 's avonds en in het weekend bereikbaar en beschikbaar is? Neem dan contact met ons op. Onze service is ongeëvenaard!

Ook voor een hypotheekgesprek, de verhuur van een woning of bedrijfsmatig onroerend goed hebben wij specialisten binnen kantoor.
http://www.remax-totaal.nl
(Kliks: 2; Link is toegevoegd: 22.02.2011) Link details Meld gebroken link
Overzicht van makelaars in Nederland.
http://www.1001makelaars.nl
(Kliks: 3; Link is toegevoegd: 13.01.2012) Link details Meld gebroken link
Een nieuwe woning bouwt u voordelig met Prefab housing. Jarenlange ervaring met het bouwen van prefab woningen.
https://www.prefabhousing.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 15.10.2013) Link details Meld gebroken link
Bent u op zoek naar een goedkope manier om uw huis te bouwen, bekijk de kosten van het bouwen van een prefab woning. Kies voor een casco woning of afgebouwde woning. Een prefab woning is niet alleen kosten besparend en sneller dan de traditionele bouw, maar zorgt ook nog eens voor een betere isolatie. De woningen zijn namelijk veel beter geïsoleerd dan een woning van baksteen of enkel beton. Het is natuurlijk belangrijk dat als je zelf een woning bouwt je woning er een beetje mooi uit ziet, maar de isolatie telt ook mee.
https://www.prefabwoningonline.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 20.06.2012) Link details Meld gebroken link
RELO Wonen is een van de grootste aanbieders van tijdelijke woonruimte in Noord-Holland. RELO Wonen bemiddelt tussen huurder en verhuurder en zorgt voor de juiste match op basis van zoekcritaria en gewenste kandidatenprofiel. RELO Wonen is snel, professioneel en gemakkelijk. Voor 25,00 staat u bij ons ingeschreven en wordt u direct geholpen bij het vinden van de juiste woonruimte. Voor aanbieders geldt dat woonruimte snel kan worden verhuurd aan de juiste kandidaat uit onze voorgeselecteerde ledenbestand.
http://www.relowonen.nl/nl/huurwoningen
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 12.09.2012) Link details Meld gebroken link
Rental Profiles
http://www.rentalprofiles.com
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 18.12.2011) Link details Meld gebroken link
Schildersbedrijf Ton Mulder verzorgt al uw beglazing, van een klein ruitje tot en met het glas voor een complete gevel. Van enkelglas tot isolatieglas en van sierglas tot zelfreinigend glas en veiligheidsglas.Met latex spuiten kunnen wij uw muren en plafonds snel afwerken. Latex spuiten geeft een mooi egaal eindresultaat en is bovendien financieel aantrekkelijk. Voor een volledig streeploos resultaat kunnen onze specialisten u uitstekend van dienst zijn.
http://www.tonmulder.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 08.05.2017) Link details Meld gebroken link

Bij Solar2Enjoy kunt u terecht voor het complete pakket van diensten met betrekking tot zonnepanelen. Vanaf het eerste advies, de plaatsing en installatie, de monitoring tot en met de administratieve afhandeling bent u bij Solar2Enjoy aan het juiste adres.

Lees meer over onze diensten:

Panelen
Omvormers
Service en monitoring
Ontzorgen
Zonnepanelen reinigen
https://www.solar2enjoy.nl/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 29.03.2017) Link details Meld gebroken link
Als u een huis heeft gekocht dan hoopt u natuurlijk dat alles in orde is en dat u na de overdracht niet voor verrassingen komt te staan. Helaas is dat niet altijd het geval en komen er soms verborgen gebreken aan het licht die dermate ernstig zijn dat u het huis niet normaal kunt bewonen, bijvoorbeeld omdat het dak lekt of omdat de gasinstallatie beschadigd en onveilig blijkt te zijn.
https://verborgen-gebreken.legal/verjaringstermijn-klachtplicht/
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 09.02.2017) Link details Meld gebroken link
Huurprofielen heeft het antwoord op dit probleem. U maakt in uw Huurprofiel een zoekopdracht aan en wij gaan op zoek naar woningaanbod dat overeenkomt met de door u gewenste woonruimte binnen de door u gestelde maximale huurprijs in de stad naar keuze.
https://www.huurprofielen.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 04.01.2012) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 22
Aantal categorieën: 0