Hobby

Alles over breien is een leuke site met de laatste brei nieuwtjes, de leukst brei trends. Je kunt hier gratis brei patronen vinden en de adressen van de gezelligste brei cafe's.
http://www.allesoverbreien.nl
(Kliks: 5; Link is toegevoegd: 07.09.2011) Link details Meld gebroken link
Creatief atelier Zandstorm, specialist in workshops in Art Clay Silver, Powertex, Hotpot glassfusing, glaskralen branden, vilten, vlechten, beton, gips, lood.
Bezoek onze website met meer dan 6000 foto's
http://www.zandstorm.com
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 29.01.2011) Link details Meld gebroken link
Bent u op zoekt naar een betrouwbare webshop waar u online een loep of een vergrootglas kunt kopen? Bij loepkopen.nl vindt u een ruime keus aan alle soorten loepen die je maar kan bedenken. Of het nou gaat om een loep voor medische toepassingen of een doubletloep voor juweliers. Bij ons vindt u altijd een geschikte loep die u kunt kopen via vooruit of achteraf betalen.
http://www.loepkopen.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 04.08.2014) Link details Meld gebroken link
Voor de een is een pop speelgoed voor de andere een verzamel object. Op deze pagina vind je voor iedere liefhebber informatie over poppen.
http://poppen.besteoverzicht.nl/
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 14.08.2012) Link details Meld gebroken link
In deze kaartenwinkel vindt u handgemaakte wenskaarten om direct te versturen, maar ook irisvouw patronen (eigen ontwerpen), boeken en "doe het zelf pakketjes" om zelf kaarten te maken.
Dit alles kunt u online bestellen.
http://www.wielankaarten.nl
(Kliks: 4; Link is toegevoegd: 11.01.2012) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 8
Aantal categorie├źn: 0